Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Liverpool - Southampton

Dette er ingen bindende bestilling,
kun en forespørsel om pris...

Kampdato 22-09-2018

Har du andre ønsker, kontakt meg på henry@londontown.no

Fotballreiser Liverpool - Southampton

Liverpool historie.
Liverpool hadde noe magre år, som tok slutt i 1972-73, da de tok sin åttende serietittel og sitt første europeiske trofe - i UEFA cupen - etter å ha slått Borussia. bare 12 måneder senere slo de Newcastle 3-0 og vant dermed FA-cupen nok en gang. Men i 1974 sjokkerte Shankly fotballverden ved å trekke seg som manager for Liverpool. Etter 15 år som sjef og en rekke imponerende suksesser visste Reds at det ville bli vanskelig å følge opp det skotten hadde fått til, men de vendte seg mot sitt eget trenerteam og forfremmet Bob Paisly, som var født i County Durham.
Fotballtur Liverpool Southampton på Anfield. Vi tilbyr fotballreise til Liverpool Southampton match.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i London - 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Londontown.no

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?