Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Fotballtur og kampbilletter England

Fotballreiser Premier League kamper i England 2020 - 2021

Fotballreiser Arsenal Fotballreiser Arsenal >

Arsenal kamper med billetter & hotell fra 2120

Fotballreiser Aston Villa Fotballreiser Aston Villa >

Aston Villa kamper med billett og hotell

Fotballreiser Chelsea Fotballreiser Chelsea >

Chelsea kamper med billett & hotell fra 2610

Fotballreiser Crystal Palace Fotballreiser Crystal Palace >

Fotballreiser Crystal Palace kamper fra 1690

Fotballreiser Fulham Fotballreiser Fulham >

Fulham kamper med billett & hotell

Fotballreiser Leeds Fotballreiser Leeds >

Leeds kamper med billetter & hotell fra 2120

Fotballreiser Liverpool Fotballreiser Liverpool >

Liverpool kamper med billett og hotell fra 4410

Fotballreiser Manchester City Fotballreiser Manchester City >

Man City kamper med billett & hotell

Fotballreiser Manchester Utd Fotballreiser Manchester Utd >

Man Utd kamper med billett & hotell fra 4920

Fotballreiser Tottenham Fotballreiser Tottenham >

Tottenham kamper med billett & hotell fra 1910

Fotballreiser  West Ham Fotballreiser West Ham >

West Ham kamper med billett & hotell fra 1630

Tilgjengelighet, priser og COVID-19 sesongen 2020 - 2021

Det er fortsatt uvisst når det blir åpnet for publikum på de ulike arenaer. Til å begynne med vil det åpnes for et begrenset antall tilskuere på hver match.
Til tross for dette, vil vi som vanlig kunne tilby meget bra og offisielle billetter, men vi venter fortsatt på priser og detaljer fra de enkelt klubbene.
I mellomtiden tar vi imot forespørsler som vanlig, så kommer vi tilbake med information om pris og tilgjengelighet når dette foreligger.
Hvis dere blir forhindret fra å reise på en allerede bestillt fotballreise pga COVID-19 eller andre grunner, vil dere som oftest få 100% refusjon av hotell (avbestillingsregler finner du i tilbudet fra oss). For fotballbilletter vil dere få en kredit som kan brukes senere. Ellers må eventuelle tap dekkes av egen reiseforsikring.
Vi vil advare mot de leverandører som på det nåværende tidspunkt tilbyr priser og tilgjengelighet på billetter.
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

Terminliste Premier League 2020 - 2021

FOTBALLTUR FC BARCELONA, PARIS SG OG HERTHA BERLIN KAMPER I 2020 - 2021

Fotballreiser Barcelona Fotballreiser Barcelona >

Barcelona kamper med billetter & hotell fra 990

Fotballreiser Borussia Dortmund Fotballreiser Borussia Dortmund >

Borussia Dortmund kamper fra 2990

Fotballreiser Hertha Berlin Fotballreiser Hertha Berlin >

Hertha Berlin kamper med billetter fra 1410

Fotballreiser Paris SG Fotballreiser Paris SG >

Paris SG kamper med billett & hotell fra 1770

FOTBALLREISER OG BILLETTER CHAMPIONSHIP KAMPER I LONDON I 2020 - 2021

 

Fotballreiser Queens Park Rangers Fotballreiser Queens Park Rangers >

QPR kamper med billett & hotell

Fotballreiser  Watford Fotballreiser Watford >

Watford kamper med billetter & hotell fra 1930

For billetter til andre lag, kontakt oss gjerne på henry@londontown.no. Vi selger pakker med hotell og billett til alle kamper i England

Hvorfor velge Londontown som leverandør av fotballreiser og fotballtur Premier League?

  • Vi er agent for alle lagene i Premier League, og får alle våre kampbilletter direkte fra klubbene.
  • 24 timers service hos våre egne ansatte i London for alle våre reisende - for din sikkerhet
  • Mer en 25 års erfaring med fotballtur til England
  • Vi er medlem av det norske Reisegarantifondet, for din sikkerhet
  • Vi er kåret til Norges beste og billigste leverandør av fotballreiser av både Aftenposten og Dagbladet
  • Vi har over 5000 reisende pr år til London og England
football

TRENINGSLEIR FOTBALL

Bli med oss på treningsleir i Europa. Sammen skal vi sørge for en treningsleir til en bra pris, og som går smertefritt. Vi har rykte på oss for å gi ekstremt høy kvalitet til lave priser.
Prøv oss neste gang dere planlegger en treningsleir.

Treningsleir fotball >

Ledende på fotballreiser og fotballturer

Londontown er ledende på markedet for fotballreiser og kampbilletter i London og England, Barcelona, Paris, Hamburg, Berlin og Dortmund. Fordelene ved å bruke oss er mange. Du kan kontakte oss på vårt kontor i London, som er døgnåpent. Dessuten har vi en mengde avtaler med utvalgte hoteller så du kan bo sentralt når du reiser med oss. Da slipper du å sløse bort tiden på unødvendig transport. Med oss får du også hjelp med å ordne aktiviteter slik at din reise skal bli så vellykket som mulig. Spør oss om billetter til musical, severdigheter og sightseeing i forbindelse med din bestilling. Bestill dine fotballreiser til kamper i England hos londontown.

MED GUTTA PÅ FOTBALLTUR

Hva med et besøk på Arsenals nye stadion Emitates? En tur med gutta for å se Manchester United, Liverpool eller Arsenal spille fotball, etterfulgt av god mat og pub-til-pub runde på engelsk manér. Det er ikke langt mellom ”vannhullene” i London. Vi tilbyr enkeltbilletter og pakketurer skreddersydd etter eget ønske. Vær raskt ute. De beste kampene blir fort utsolgt.
92 fotballag deltar i det som anses som profesjonell fotball i England. De utgjør de fire øverste divisjonene i det enorme ligasystemet. Seriespillet begynner i lokale serier som spilles på baner i parker, vanligvis søndag morgen, og går trinnvis videre til nye divisjoner. Klubbene i lavere divisjoner drømmer hele tiden om opprykk. Etterhvert som konkurransen blir hardere, blir lagene semiproffesjonelle og begynner å tiltrekke seg publikum.
En vanlig vits er at parkfotball kamper blir spilt for en mann og hunden hans. Men sannheten er at lokale kamper kan tiltrekke seg hundrevis av tilskuere. I Conference - den siste divisjonen før lagene er helproffesjonelle - har tilskuertallene økt til flere tusen.
Spillerne på dette nivået får ofte lønn, og i likhet med sine supportere, drømmer de om å bli tatt opp i Football League. League Two er den nederste divisjonen i Football League, regnet som fjerde høyeste nivå i engelsk fotball. Opprykk herfra leder til League One. Neste skritt er Championship. Opprykk herfra bringer klubben til Premier League og på vei mot global stjernestatus. Høye lønninger, kravstore tilskuere, enorme økonomiske avtaler og spill i europeiske turneringer er belønningen som venter spillere, klubber og supportere.

Premier League i England

Det spiller ingen rolle om du kaller sporten rugby eller fotball – å reise utenlands for å se engelsk Premier League er en minneverdig anledning for enhver fan. De fleste begynner å planlegge turen måneder på forhånd, og det er en rekke ting å huske når du reiser utenlands. Det er best å legge planer så tidlig som mulig og ikke vente til siste minutt.
En av de første oppgavene bør være å ordne pass, eller å sørge for at ditt pass er oppdatert. Når du er sikker på at du har riktig dokumentasjon til å reise til England, kan du begynne å legge dine reiseplaner. Hotellene nærmest stadion vil fylles opp raskt og ha meget høye priser. Hvis du har råd til å bo på ett av disse hotellene og er i stand til å bestille langt nok i forveien for å få et rom, er du heldig.
Hvis du er ute etter å spare penger, bør du booke både hotell og fly så tidlig som mulig. Dagen det er kamp er folkemengden helt sinnsyk. Det å prøve å få tak i en drosje eller benytte offentlig transport, kan ta timer bare for å reise noen få kilometer. Beregn god tid. Jeg reiser vanligvis fra hotellet 2,5-3 timer før avspark. Selv når du spaserer fra undergrunnstasjonen til stadion, kan dette ta tid, spesielt når tusenvis av andre fotballfans skal til samme sted. Det er også viktig å merke seg at taxi-og transporttjenester ofte øker sine priser kraftig på kampdager.
Benytt deg av undergrunnen eller buss, det er billigst.

HVA SIER KUNDENE OM FOTBALLREISER FRA LONDONTOWN

"Jeg vil få takke for glimrende opplegg/leveranse ihht avtalt på vår London tur forrige helg - helt topp!!!"
- Pål Helgestad

"Takk for et ryddig tilbud og for at du hele tiden var på ballen. Jeg opplevde De Skandinaviske Londonguider som både proffere og mer serviceminded enn konkurrentene."
- Morten Berger Karlsen

"Jeg må bare takke deg enda en gang, det var virkelig så snilt at du kunne hjelpe oss med billetter til kampen. Gutta hadde en kjempebra opplevelse og at Arsenal vant 4-1 over Reading gjorde jo heller ingentingJ Tusen, tusen takk! PS. Dere redda London-turen vår!!! "
- Nina S. Tufte

"Vil bare komme med litt ros. Var i London forrige helg. Fantastisk tur!!! All ære til dere! Jeg vet hvem jeg vil bruke neste gang jeg drar til London. Skal faktisk feire 30 årsdagen min på Stamford Bridge. Jeg ønsker å bruke dere på den turen også. Jeg er 90 prosent blind og med kun 10 prosent syn er jeg avhengig av gode plasser Wise Suite er en slik plass. Så da jeg skal over 21 mai og se Chelsea vs Sunderland på min egen 30 årsdag er det Wise Suite som gjelder! Den er plassert nederst på West upper og gir meg fin utsikt"
- Jo Morten, 24. oktober 2016

"Vi er en gjeng fra Sportsklubben Trane i Bergen som reiser på fotballtur til England 2 ganger i året.
Sist gang var helt i begynnelsen av september i år.
Det ble en fantastisk bra tur, mye takket være den bistand dere i Londontown ga oss i forbindelse med overnatting + kampbilletter på Old Trafford og Emirates."

- John Larsen

Les flere anbefalinger på våre fotballreiser.

HVORFOR VELGE LONDONTOWN PÅ FOTBALLTUr

- Vi er Official Agent for alle lagene i Premier League, og får alle våre billetter direkte fra klubbene.
- Kontoret i London er åpent mandag til fredag 9 - 17, men vi har 24 timers telefon service for våre reisende - for din sikkerhet
- Mer en 25 års erfaring med fotballreise til England
- Vi er medlem av det norske Reisegarantifondet, for din sikkerhet
- Vi er kåret til Norges beste og billigste leverandør av fotballreiser av både Aftenposten og Dagbladet