Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway
Match Dato BILLETT+2 DØGN
Aston Villa - West Ham
16-09-2019 request
Aston Villa - Burnley
28-09-2019 request
Aston Villa - Brighton FC
19-10-2019 request
Aston Villa - Liverpool
02-11-2019 request
Aston Villa - Newcastle
23-11-2019 request
Aston Villa - Leicester
07-12-2019 request
Aston Villa - Southampton
21-12-2019 request
Aston Villa - Norwich
26-12-2019 request
Aston Villa - Manchester City
11-01-2020 request
Aston Villa - Watford
21-01-2020 request
Aston Villa - Tottenham
08-02-2020 request
Aston Villa - Sheffield Utd
29-02-2020 request
Aston Villa - Chelsea
14-03-2020 request
Aston Villa - Wolves
04-04-2020 request
Aston Villa - Manchester United
18-04-2020 request
Aston Villa - Crystal Palace
25-04-2020 request
Aston Villa - Arsenal
09-05-2020 request

Sist oppdater 07-07-2019 med en pundkurs på NOK 11.30

reguest=pris på forespørsell
sold=kampen er utsolgt

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.

Les tilbakemeldinger fra våre reisende på fotballreiser

NB! Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp flyttes til søndag og vise versa. Vi anbefaler derfor at du bestiller tre døgn på hotell, fra fredag til mandag. Endring av kampdag innenfor samme weekend kan skje inntil Sky Sport har fastlagt sine tv-kamper. Dette skjer normalt rundt 2 måneder før kampdato. Du er selv ansvarlig for å holde deg oppdatert om kampstart. Her finner du oppdatert informasjon om kampstart.

Vi leverer komplette fotballreiser med billett og hotell til Aston Villa kamper.
Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell. Fly er ikke inkludert. Fly kan bestilles her.Fotballreiser Aston Villa kamper

Våre fotballreiser til Aston Villa på Villa Park Stadium inneholder hotell og billett og er beregnet utifra 2 eller 3 døgn på hotell.
Du innlosjeres på President hotell eller tilsvarende standard. På hoteller er det restaurant, bar og coffeshop. Det er gangavstand til flere restauranter, shopping, puber og fornøyelser. Hotellet, som er et godt turistklasse hotell, har beliggenhet på hjørnet av Russell Square underground station nær Covent Garden og shopping gaten Oxford Street. Alle rommene har te/kaffe i tillegg til andre bekvemmeligheter. Hotellet har en meget hyggelig lounge med bar.

For å komme deg fra London til Villa Park i Birmingham er det enkleste å bruke tog fra London Euston stasjon med Virgin Trains. Euston stasjon ligger 15 minutters gange fra hotellet. Ta toget til Birmingham New Street Station. Herfra kan du ta West Midland Train til Witton Station som er 500 meter unna Villa Park. Du kan også ta taxi herfra til Villa Park. Dette tar 15-20 min
Togturen fra Euston Station til Birmingham New Street Station tar ca 1 t 45 min.
Vi hjelper deg gjerne å ordne togbillett hvis du ønsker.

Hva er med i våre fotballturer Aston Villa?

Våre pakker består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2/3 døgn på 3 stjerners hotell.
Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere til 4/5 stjerners hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballturer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet. Din endelige pris vil eventuelt bare ha mindre variasjoner.
Vi kan også, til de fleste lag i Premier League, tilby oppgraderte billetter både med og uten servering.

Kan kamper flyttes?
Dato angitt for kamper, er i utgangspunktet veiledende, men vil være endelig fastsatt rundt 2 måneder før kampdato. Sky Channel har enerett på å sende Premier League, og de vil normalt TV-overføre to kamper lørdag og to kamper søndag.
For å være sikker på at dere ikke mister kamper, anbefaler vi alltid å bestille fotballturer fra fredag til mandag. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for å holde kampoppsettet så oppdatert som mulig på våre hjemmesider.

Får vi sitte sammen hvis vi er flere?
Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene.
Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang.

Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

Londontown er ledende på markedet

Londontown er ledende på markedet for fotballturer og fordelene ved å bruke oss er mange. Du kan kontakte oss under din fotballreise på vårt kontor i London, som er døgnåpent. Dessuten har vi en mengde avtaler med utvalgte hoteller så du kan bo sentralt i London når du reiser med oss. Da slipper du å sløse bort tiden på unødvendig transport under din reise. Med oss får du også hjelp med å ordne aktiviteter slik at din reise skal bli så velykket som mulig. Spør oss om billetter til musicals, severdigheter og sightseeing i forbindelse med din bestilling. Bestill dine fotballturer til Engalnd hos londontown

Hvorfor velge Londontown som leverandør av fotballreiser og billetter Premier League?

  • Vi er Official Agent for alle lagene i Premier League, og får alle våre billetter direkte fra klubbene.
  • 24 timers service hos våre egne ansatte i London for alle våre reisende - for din sikkerhet
  • Mer en 25 års erfaring med fotballreiser til England
  • Vi er medlem av det norske Reisegarantifondet, for din sikkerhet
  • Vi er kåret til Norges beste og billigste leverandør av fotballreiser av både Aftenposten og Dagbladet
  • Vi har over 5000 reisende pr år til London og England