Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway
TERMINLISTE Dato BILLETT+2 DØGN
Liverpool - Wolves
22-05-2022 Kr 12210

Sist oppdater 19-07-2021 med en pundkurs på NOK 12.50

reguest=pris på forespørsell
sold=kampen er utsolgt
Husk: hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling.
Billetter sendes som E-tickets på mail før avreise.

Corona og fotball i England
Hvilke coronaregler gjelder for innreise til England?
Hvis kampen du har bestillt må spilles uten publikum, får du 100% tilbakebetaling. Om kampen flyttes vil billetten gjelde for ny dato.

Hvor er sitteplassene
Oppgitte priser er enten Village Hospitality eller Reds Bar. Type billetter finner du når du klikker deg videre til den aktuelle kampen.

Village Hospitality:
Official Hospitality inkluderer seter på langside i Kenny Daglish Stand Upper i blokkene CE2 eller CE8.
Før kamp serveres 3-retters måltid på en restaurant 300 meter fra Anfield samt en velkomsdrink ved ankomst. Etter kamp serveres snacks med te/kaffe. Cash bar.

Reds Bar:
Official hospitality package inkludert seter på langside/hjørnet av Kenny Dalglish Lower i blocks KG eller KP. Eksklusiv adgang til Reds bar før og etter matchen samt i pausen. Inkludert en drink, kaffe og te i pausen. Inkludert også kampprogram. Mat og drikke kan kjøpes.

Premier Club:
Seter Upper Tier CW3 og CE7. Adgang til Paisley and Shankley suites tre timer før match, i pausen og en time etter kampen. Inkludert varm og kald buffet, kaffe og te i pausen, samt kampprogram.

Fotballbilletter hos Liverpool er ekstremt dyre denne sesongen. Dette er ikke fordi vi har økt vår fortjeneste, men etterspørselen er stor. Økt etterspørsel - økt pris. Vi beklager dette for alle våre trofaste kunder!

Hvordan sikre deg mot kjøp av svartebørsbilletter og lån av sesongkort
Alle klubbene driver et intenst arbeid med å slå ned på Black Market (svartebørs) salg av billetter. Ved kjøp av slike billetter er det nå meget stor sannsynlighet for at du blir nektet inngang på stadion, og at du blir overlevert til politiet.
Mange selger tilgang til medlemskort eller sesongkort som du henter på avtalt sted før kampen, og leverer tilbake etter kampen. Dette er IKKE tillatt, og du vil høyst sannsynlig bli nektet adgang til stadion fordi de vil kreve legitimasjon for å sjekke at det faktisk er ditt kort.
Derfor er det viktig at du kun kjøper billetter fra pålitelige leverandører, og vi tilbyr deg denne sikkerheten.

Vår priser er nettopriser - ingen ekstra betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.
Fly er ikke inkludert, men kan bestilles her.
Har du spørsmål om billetter, hoteller eller andre ting, skriv i merknadsfeltet eller kontakt oss direkte.

Bo i London
Mange foretrekker å bo i London og reise fram og tilbake til Liverpool på kampdagen. Dette er veldig enkelt.. Fra hotellet du bor på, ved Russell Square, går du til Euston stasjon, som ligger bare 10 minutters gange fra hotellet ditt. Herfra går det tog 3 ganger i timen, og togturen tar ca 2 timer. Vi kan også lage en pakke hvor dere veksler på å London og Liverpool. Reise opp til Liverpool på kampdagen, tar en overnatting der, og returnerer til London igjen dagen etter.

Fotballreiser & billetter Liverpool kamper

Overnatting på Marriott Liverpool Hotel, Novotel Hotel eller tilsvarende standard. Prisen er basert på at 2 personer deler dobbelt-/twinrom. Enkeltrom noe høyere pris
På Champions League kamper med Liverpool benytter vi Staybridge Suites hotell.
Våre pakker består av en ordinær billett til valgte kamp, samt 2/3 døgn på hotell.
Våre priser er pr person, og forutsetter at det er to personer som deler et dobbelt- eller twinrom. Ønsker du enkeltrom, er prisen noe høyere. Ønsker dere 3-sengs rom, er prisen noe lavere. Vi kan også tilby familierom.
Dere kan også oppgradere hotell hvis ønskelig.

Priser på fotballturer
Våre priser er gitt utifra gjeldende pundkurs. Den endelig pris vil være det tilbudet du mottar fra oss, og at du bestiller innenfor fristen gitt i tilbudet.

Kan kamper på Anfield flyttes?
Det er ikke uvanlig at en lørdagskamp flyttes til søndag og vise versa. Vi anbefaler derfor at du bestiller tre døgn på hotell, fra fredag til mandag. Endring av kampdag innenfor samme weekend kan skje inntil Sky Sport har fastlagt sine tv-kamper. Dette skjer normalt rundt 2 måneder før kampdato. Du er selv ansvarlig for å holde deg oppdatert om kampstart. Her finner du oppdatert informasjon om kampstart.

Får vi sitte sammen hvis vi er flere?
Vi prøver alltid å få dere så samlet som mulig på hjemmelagets/nøytral sone. Vi kan også garantere at ingen blir sittende alene.
Vi gjør også oppmerksom på at det, av sikkerhetsmessige årsaker, ikke er tillatt å bære supporterutstyr for bortelaget. Dette kan også føre til at dere nektes adgang.

Skulle det oppstå problemer under fotballtur levert av oss, har vi døgnvakt i London med våre egne skandinavisktalende ansatte. Telefonnummer oppgis ved endelig bestilling.

Londontown er ledende på markedet

Londontown er ledende på markedet for fotballturer og fordelene ved å bruke oss er mange. Du kan kontakte oss under din fotballreise på vårt kontor i London, som er døgnåpent. Dessuten har vi en mengde avtaler med utvalgte hoteller så du kan bo sentralt i London når du reiser med oss. Da slipper du å sløse bort tiden på unødvendig transport under din reise. Med oss får du også hjelp med å ordne aktiviteter slik at din reise skal bli så velykket som mulig. Spør oss om billetter til musicals, severdigheter og sightseeing i forbindelse med din bestilling. Bestill dine fotballturer til Engalnd hos londontown

Hvorfor velge Londontown som leverandør av fotballreiser og billetter Premier League?

  • Vi samarbeider tett med klubbene og våre agenter, og gir deg 100% billettgaranti.
  • 24 timers service hos våre egne ansatte i London for alle våre reisende - for din sikkerhet
  • Mer en 30 års erfaring med fotballreiser til England
  • Vi er medlem av det norske Reisegarantifondet, for din sikkerhet
  • Vi er kåret til Norges beste og billigste leverandør av fotballreiser av både Aftenposten og Dagbladet