Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway


Her er et utvalg av de tilbakemeldinger vi har fått fra våre kunder på fotballreise- Frode Andresen

 

"Takk for et ryddig tilbud og for at du hele tiden var på ballen. Jeg opplevde Londontown som både proffere og mer serviceminded enn konkurrentene."
- Morten Berg Karlsen

 


- John Larsen

 

"Jeg må få takke deg/dere for supert opplegg og bra service i forbindelse med turen
- Vi dro og så Manchester United - Liverpool nå i Februar. En jeg reiste med hadde bestilt via et annet firma, og når han troppa opp for å få billetten sin på stadion fant de ikke noe, og han måtte stå å vente/krangle/ta telefoner i en og en halv time før han fikk billetten sin. VELDIG greit å få bilettene levert på hotellet når vi kom på kvelden. Hotellet (ramada salford quays) var knallbra også, hyggelig betjening og god service. Vi snakker om å gjøre dette til en årlig tur, og da blir vi å bruke dere igjen, uten tvil. "

- Yngve Berg

 

Jeg føler for å gi litt skryt til dere i londontown.no.
Jeg har benyttet meg av dere før og har aldri blitt skuffet! Tok nå en kikk rundt omkring på nettet nå for å se på priser til litt ulike Premier League kamper. Jeg syns dere har lagt dere på et veldig fornuftig prisnivå, og dere gjør ikke som en rekke andre selskaper og flår kundene deres! Hos dere i londontown.no føler jeg at man får både enkeltbilletter og pakker til en meget bra pris! Jeg har reist med dere før og gjør det helt klart igjen! Jeg har ordnet billett og slikt til de fleste kampene de siste årene sjøl, men jeg ser jo nå at jeg betaler omtrent lik pris som dere tilbyr deres kunder enda jeg ordner alt sjøl! Meget bra av dere syns jeg! :-) Anbefaler å benytte dere av londontown.no ved neste tur over til balløya. Fornuftige priser og man veit(!!) at man får billettene sine og at alt er i orden når man lander på "balløya" :-))

- Jens Heggestad- Nina Tufte

 


- Jo Morten

 

"I dag kom vi hjem 4 voksne menn etter en fantastisk tur til London.Vi håpet det skulle bli bra,men det blei mye bedre enn det.
Et fint hotell med nydelig engelsk frokost.
En stor opplevelse var også det som skjedde på White hart lane.Vi blei tatt i mot av
En meget velkledd herre og han sendte oss opp til enda en som tok oss i mot og viste oss plassene vi skulle
Sitte å spise.For et stilig og flott spisested med veldig hyggelige mennesker som var pent kledd som serverte oss.
Nydelig mat,vi kunne få så mye vi orket,forret hovedrett og dessert med kaffe og kaker etter kampen,flotte plasser
Som vi satt ved vinduet når vi spiste og så ut mot banen.fine plasser som vi hadde også under kampen.
Rett og slett en perfekt dag som vi er veldig fornøyd med at du ordnet for oss.
Vi kommer til å bruke dere igjen.
Vi skal antagelig til Liverpool og se på Everton på Goodison park en gang før Jul.
Til slutt vil jeg igjen takke deg for den fantastiske dagen vi hadde som du ordnet for oss.
Vi er meget takknemlige for det."

- Øyvind Andersen

 

"Tusen takk for en profesjonell og konge service. Jeg må bare si at dere er virkelig best på denne jobben. Jeg har vært bort i så mange useriøse og lurere i denne bransjen at jeg ble virkelig overasket positivt over servicen deres. Alt var så konge og gikk etter planen som dere lovet. Jeg har anbefalt dere allerede til flere venner og jeg kommer å anbefale dere til mange andre også. Jeg kommer sikkert til å bestille flere fotballturer hos dere senere. Tusen takk for alt igjen, stå på, dere er det beste selskapet for fotballturer."
- Saman Eskandari"Vil bare takke for oppfølgingen og måten dere leverte varene på - turen vår ble helt perfekt! Glimrende plasser på Emirates, alle 6 samlet :) Vi vil anbefale dere til andre og vil bruke dere igjen hvis det blir flere turer. "
- Simen A. Haaland"Har bare lyst å nevne at vi hadde en fantastisk Londontur!
Som spurs-supporter var det selvsagt et skår i gleden at det ble 0-3 tap hjemme mot et av PL`s dårligste bortelag, men det er ikke så lett for noen av oss å gjøre noe med.
Ellers satte vi stor pris på oppgradering til Pat Jennings Lounge - vi møtte han og slo av en prat.
Reiste sammen med min gamle far, min bror og min svoger. Ingen av de hadde vært på PL-kamper før - de fikk en opplevelse for livet :)
All form for kontakt og service fra deres side har vært upåklagelig - dersom jeg reiser gjennom byrå en annen gang, vil det uten tvil være med dere! "

- Arve Haukeland"Må bare gi en tilbakemelding angående vår tur til Manchester denne helgen.
Dette var topp! Hotellet var bra og beliggenhet i.f.t Old Trafford var supert:-)
Våre sitte plasser på kampen var kjempebra, min sønn er jo ikke gamle gutten og han fikk virkelig sett kampen fra sin plass...det satt jeg pris på.
Så takk for god service, så får vi se på om det blir gjentagelse neste år også!!"

- Rune Weidel"Vi er en gjeng som drar på foppaltur minst en gang i året, og bruker dere som vår leverandør. Vi syns dere gjør en strålende flott jobb!!
Vi er fem-seks godt voksne bergensere som har bare gode erfaringer med dere. Billigst,også! ;-) "

- Sven-Tore Moldskred"Nå er vi hjemme igjen etter en vellykket fotball tur til London. Vi storkoste oss i de 5 dagene vi hadde i storbyen denne gang, med musikalen We Will Rock You, kamp på Emirates stadion med seier over Norwich og mye mer. Vi vil atter en gang takke for flott og god service fra dere. Bra hotell og flotte billetter på Emitates. Vi vil ta kontakt med deg igjen senere, for vi vil gjenta denne turen i 2014. Med vennlig hilsen fra oss 4. "
- Karl Johan Knutsen

 

 

"Takk for all god hjelp til fotballkamp booking.
Knall service av proffe jenter og gutter.
Vi snakkes sikkert ved neste tur vi skal på.!!"

- Tore Brogstad"Nå i helga var jeg og en kamerat i Manchester og så ManU mot Fulham. Og hva dere klarer å få til! Tog fra flyplassen og direkte til Manchester Picadelli, som ligger 3 min. unna hotellet. Et herlig 4-stjerners hotell. Det var 5 min å gå til trikken som gikk til Old Trafford. Billettene var helt prima. Rad 17, midt på banen med panoramautsikt til det som foregikk, og et par besøk i ManU-suiten. Ett før kampen og ett i pausen. Dette frister til gjentakelse!"
- Bjørn Pettersen

Hva sier kundene om våre fotballreiser til FC Barcelona:

"Veldig bra hotell, fint og sentralt med god mat. Flotte billetter og i tillegg opplevde vi mye annet spennende. Takk til deg og dine partnere som gjorde turen til en suksess."
- Tore Anshus

"For en magisk kveld vi fikk i Barcelona. Med billetter på fremste rad fikk vi en fantastisk kveld med høydepunktet da laget mottok pokalen for La Liga. Da var det konfetti, sang og fyrverkeri og spillerne gikk rundt hele banen med barna sine på armen. Magnus fikk se Messi (til tross for at han ikke spilte kampen) DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS TAKK!!!"
- Wenche, Arild og Magnus Vasshus

"Da har vi hatt en fantastisk helg i Barcelona og sett El Classico, vi var superfornøyd med billetter som dere ordnet for oss, dette kommer vi nok til å gjøre igjen. Vi er også åpen for andre store begivenheter (events) som Italiensk topp oppgjør i fotball eller Formel 1 bilrace eks i Abu Dabi eller Monaco så det er bare å sende meg en mail hvis det dukker opp noe spennende."

- Beste hilsen Magne Almeland

"Takker for turen til fotball i Barcelona– perfekt hotell og ingen problemer ! Da sparer vi penger til neste tur J - da tar vi med besteforeldre også."
- Ole Jørgen Nordahl