Hotell London, fotballreiser England, musical London, London Eye, shopping London Twitter konto Londontown.s Londontown NO Londonguide DK Følg oss på facebook London blogg Send oss en mail Londontown på YouTube Londontown på Google+ Instagram
Londontown.no  

Hjem
> Utskrifter London reiser
 

Utskrifter av artikler på Londontown.no

Vi har laget tips i .pdf-fotmat som du kan skrive ut og ta med deg på Londontur. Vi vil utvide tilbudet etterhvert som vi får
innspill fra dere hva dere ønsker. Send meg gjerne en mail hvis du har ønsker eller ideer til henry@londontown.no

Fult program for en London weekend

Fullt program for en London weekend

For de feste av oss vil det være mest aktuellt med en weekendtur til London. Tiden du har til disposisjon er knapp og det er lett for at du bare blir virrende rundt nede på Oxford Street uten mål og mening. Det viktige da er å planlegge godt!!
Litt avhengig av hva du foretrekker, men å tilbringe søndagen i Nothing Hill er absolutt å anbefale. Etter lørdagens stress og mas med handling og løping i Oxford Street, er det godt med en rolig dag. Masse kafeer, puber og rolige restauranter minner den litt om Grunerlokka – bare ti ganger bedre.
Praktiske råd - Dag 1 - Dag 2 + aktiviteter - Handlegater/markeder - Sluttord

Shoppingtips i og rundt London

Shoppingtips i og rundt London

Ta med gjengen og boltre dere i en ”shoppers” paradis. London kan friste med over 30.000 forretninger i tillegg til alle de sjarmerende gatemarkedene rundt omkring i byen. Her finner dere noe for enhver smak, også designerklær til ”vanlige” priser. Ta dere god tid, få med dere hva byen har å tilby og ikke minst – KOS DERE! Shopping, musicals, loppemarked, mat fra hele verden, sjarmerende puber - i London finner du alt.
Shopping på Oxford Street
Dette er gaten de fleste havner i på sin shoppingtur i London. Her finner du over 300 ulike butikker. Her går du ofte i kø, men her finner du også alt!
Shoppingsenter i London sentrum - spesielle og spennende butikker

Innspillingsstedener i London av Harry Potter filmene

Innspillingsstedener i London av Harry Potter filmene

Millennium Bridge - Location: St. Pauls
Fra brua kan du bare så vidt se de gotiske spirene på Houses of Parliament, som Harry og hans medlemmer av Humlesnurr-legionen suse over på kosteskaft i The Order Of The Phoenix. Lambeth Bridge, over hvor Knight Bus klemmer på The Prisoner Of Azkaban, er bare en sving i elven borte, oppstrøms.

The Leaky Cauldron, Diagon Alley - Location: Leadenhall Market
Rett over London Bridge fnner du Leadenhall Market, en utsmykket viktoriansk Emporium med alle slags frukt, grønnsaker og kjøtt. Dette er det andre hjemmet for Diagon Alley, som utvendig vises i De vises stein. Gygrid og Harry entrer inn i en fantastiske gjennomfartsåre via Glass House.

Innspillingssteder London sentrum 1 - Innspillingssteder London sentrum 2

Tips og råd for deg som reiser med barn til London

Tips og råd for deg som reiser med barn til London

Det er billig å reise til London med barn, og byen har et vell av muligheter både for alle. London for barn er absolutt interessant, spennende og lærerikt.
For sportsdrakter og utstyr: ikke gå lenger enn Lillywhites midt på Piccadilly Circus. Europas største sportsbutikk, 7 etasjer med striper og stjerner og jeg vet ikke hva! Ellers er det Niketown på Oxford Circus.

Fire dager og én attraksjon hver dag, er et godt og stressfritt barn i London tips. Da bør du få med deg London Eye, London Zoo, London Aquarium og Big Ben.
Med noen gode avslappingstimer på familierom om ettermiddagen, før familien går ut og spiser, da blir det en topp London-tur for både store og små. London Eye, og London Aquarium er rett over brua.

Severdigheter og hyggelige steder/museer - museer og tips med barn

Ting du bør få med deg av severdigheter/spesielle ting

Ting du bør få med deg av severdigheter/spesielle ting

Like nord for Paddington ligger Little Venice. Denne vakre innsjøen der Grand Union og Regents Canal møtes, er hjem til en rekke med kafeer, puber og restauranter ved vannkanten. Herfra kan du ta en båttur eller følge slepebanen til fots og se hvordan den svingete vannveien krongler seg gjennom byens hjerte.
Kanalbåt fra Little Venice til Camden - London sett ovenfra - Kart alle museer i London - kart attraksjoner / forklaring attraksjoner- kart mest kjente butikker / forklaring butikker - gåtur i Greenwich - gåtur i Westminster

Hvordan komme seg til de ulike fotballarenaer

Hvordan komme seg til de ulike fotballarenaer

For de som kanskje ikke har vært i England på fotballtur tidligere, kan det by på problemer å finne fram fra hotellet og til de enkelte arenaer.
De fleste av våre hoteller er i Russel Square området, med umiddelbar nærhet til Russel Square undergrunnstasjon. Så ta utgangspunkt i dette når du planlegger reisen til din match.
Vi gir også hjelp med arenaene i Barcelona, Paris og Berlin.
Arenaer i London, Liverpool og Manchester - flere i England og Paris, Barcelona og Berlin

Turer rundt i London

Diverse aktiviteter du bør få med deg i London

Diverse steder og aktiviteter for både nybegynnere og viderekommende.

Afternoon Tea - Elvecruise på Themsen - Hampton Court - House of Parliament - Kew Gardens - Kyoto Gardens - Little Venice - London overnfra - Londons matmarkeder - Londons takbarer - Regent Park

Steder du bør se utenfor London

Steder du bør se utenfor London

For deg som har besøkt London flere ganger, kan det være spennende med turer ut av byen.

1066 Country 1 - 1066 Country 2 - Brighton 1 - Brighton 2 - Hampshire 1 - Hampsshire 2 - Isle of Wight 1 - Isle of Wight 2 - Kent 1 - Kent 2 - Kent østkyst 1 - Kent østkyst 2 - Medway og Canterbury 1 - Medway og Canterbury 2 - Oxford og Blendheim Palace 1 - Oxford og Blendheim Palace 2 - Portsmouth 1 - Portsmouth 2 - South Downs 1 - South Downs 2 - Themsen 1 - Themsen 2 - Windsor Great Park 1 - Windsor Great Park 2