Hotell London, fotballreiser England, musical London, London Eye, shopping London Twitter konto Londontown.s Londontown NO Londonguide DK Følg oss på facebook London blogg Send oss en mail Londontown på YouTube Londontown på Google+ Instagram

Londontown.no
 
Send oss en mail London blogg Følg oss på facebook Londonguide DK Londontown NO Londontown.se Twitter konto
Hjem
> London severdigheter Windsor Castle

Dagstur til Windsor Castle

London severdigheter Windsor Castle

London severdigheter Windsor Castle

 

Windsor Castle

Windsor Castle, det største og eldste slott i verden, er en av de offisielle boliger for Hennes Majestet Dronningen. The Castle dramatiske historie omfatter 900 års britisk historie. Den dekker et område på 26 dekar og inneholder, i tillegg til et kongelig palass, en praktfull kapell og boliger og arbeidsplasser for et stort antall mennesker.

Din Windsor Castletur inkluderer de flotte State Apartments som er innredet med noen av de fineste kunstverk fra Royal Collection, inkludert malerier av Rembrandt, Rubens, Canaletto og Gainsborough.

I 1992 ødela brann mer enn 100 rom på slottet. Ved alt hell var rommene som ble verst rammet tom på den tiden, og som et resultat ble noen av slottets kunstskatter ødelagt.
Blant høydepunktene på Windsor Castle tour er et besøk til Queen Mary Dolls 'House, den mest berømte dukke hus i verden.

Sønn av fotografen Walton Adams etablerte et rykte som en ledende barnefotograf gjennom sin evne til å fange personligheten hos unge. De 57 bildene i utstillingen spenner over et tidsrom på 30 år og inkluderer vintage utskrifter fra nesten alle de kongelige, mange fra samlingen av dronning Elizabeth Dronningmoren.
Midtpunktet av utstillingen er en sjarmerende gruppe av fotografier av de svært unge prinsessene Elizabeth og Margaret tatt i slutten av 1920-tallet og 1930-tallet.

Sjekk tilgjengelighet