Hotell London, fotballreiser England, musical London, London Eye, shopping London

Londontown.no
 
Send oss en mail London blogg Følg oss på facebook Londonguide DK Londontown NO Londontown.se Twitter konto
Hjem
> London severdigheter Hampton Court

London severdigheter Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

Når du besøker Hampton Court Palace besøker du faktisk to palasser i ett, tudorpalasset praktfull utviklet av kardinal Wolsey og senere Henry VIII, sammen med en barokk palass bygget av William III og Mary II.

De første bygningene på Hampton ble kjøpt av Knights Hospitallers Of St John Jerusalem i 1236, men Henry VIII forblir Palace mest produktive beboer og da Henry var ferdig med sine renoveringer var palasset av de mest moderne, sofistikert og fantastisk i England.

Sir Christopher Wren, under instruksjon av William III utviklet "andre" del av palasset på slutten av 1600-tallet og forvandlet øst og sør fasader av Hampton Court med elegant barokk eksteriør som dominerer.
Når du besøker Hampton Court ikke gå glipp av Tudor Kjøkken - et levende monument til 230 års kongelig matlaging. Kjøkkenet ble utformet for å mate minst 600 mennesker to ganger om dagen og er fortsatt jevnlig brukes til å forberede Tudor måltider.
Hampton Court har også utrolig hager, parken dekker 750 hektar. Ikke gå glipp av den restaurerte Utedo Garden og den berømte Maze!

Sjekk tilgjengelighet