Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Stor nok til å være seriøs, liten nok til å være personlig...

Vi er ekte mennesker på et ekte kontor. Til tross for at vi er en etablerte aktør i bransjen, er vi stolte av å gi deg personlig service og aldri skjule oss bak et automatisert bookingsystem. Vi er ekte og ukompliserte.

VISJON
Vi ønsker å være det lille reisebyrået med det store hjertet, og som kan gi deg det lille ekstra. Det kan vi med ansatte som har bodd eller bor i London, og som kan gi deg gode råd og anbefalinger. Vil du ha noe litt annerledes hjelper vi deg med det også.
Vi gir trygghet før, under og etter reisen.

HVEM ER VI
Londontown har solgt reiser til London og England siden år 2000. Vårt kontor i London, twist&shout sports and events, har vært i bransjen siden 1986. Vi startet opp i Norge, men nå også tilgjengelig i Sverige og Danmark.
Vårt hovedkontor ligger midt i London sentrum i Westminster, ikke langt fra House of Parliment og Big Ben.

HVA VI TILBYR
Vi har satset på hoteller som vi vet holder den standarden du fortjener. Vi har selv testet ut alle hotellene.
Du finner billetter til en mengde ulike aktiviteter og severdigheter, fotballreiser, musicals, konserter og museer. Når du bestiller Londonreiser hos oss får du alltid bra vilkår og service. Vi har bare skandinaviske ansatte, og døgnåpen servicetelefon for våre kunder.

Henry Jovik
Henry Jovik, eier og CEO
Lars
Lars Smith, leder av Londonkontoret
Johanna
Johanna Majander-George, fotballreiser, fotballbilletter, musical, hotell mm
Amanda Pettersson
Amanda Petterson, fotballreiser, fotballbilletter, musical og hotell
Fredrik
Fredrik Hallgren, fotballreiser Barcelona, Paris og Berlin

Hvorfor velge londontown som din leverandør:

  • Vi har kontor både i Norge og i sentrale London. Ved Londonkontoret har vi døgnvakt på telefon for deg som reiser med oss. Dukker det opp problemer under din reise, vet du at vi alltid er der. Kontoret i London er bemannet med skandinavisktalende ansatte, som er bosatt i byen. Du er hjertlig velkommen til å besøke oss eller hente dine billetter ved vårt Londonkontor i Westminster!

  • Vi har mer en 30 års erfaring med reiser til London og England, og 11 års erfaring i Barcelona, Berlin og Paris.

  • Ved Londonkontoret har vi en egen person som jobber med å forhandle fram gode avtaler med hoteller, fotballklubber, konsertarrangører osv. Det var igjennom Lars sin gode kontakt ved Royal Albert Hall, vi klarte å skaffe over 100 billetter til Åge Aleksandersens og Sambandet sin konsert her i 2016, som "offisielt" var utsolgt.

  • Vi kjøper hotellrom direkte fra hotellene, og ikke som de store turoperatørene, via hotels.com eller booking.com. Dette betyr at vi får de beste prisene for deg som kunde. Alle våre hotellpriser er også inkludert frokost, noe som normalt ikke er inkludert hos de store turoperatørene. Dette betyr at du får 20-40% lavere pris på hotell i London hos oss.

  • Jeg har selv testet ut alle hotellene vi tilbyr i London, og kan derfor garantere at de holder en akseptabel standard.

  • Vi er Official Agents for all lagene i Premier League, Championship, League 1 osv, FC Barcelona, Hertha Berlin og Paris SG, og får derfor alle billetter direkte fra klubbene uten fordyrende mellomledd. Dette sikrer deg også mot å få falske billetter, noe som er et stort problem både i England.

  • Vi er medlem av Reisegarantifondet i Norge og Kammerkollegiet i Sverige, for din sikkerhet.

  • Vi har også representant bosatt i Barcelona, for deg som reiser for å se FC Barcelona.