Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Se kampen Liverpool - Manchester City, FA Community Shield

Send en helt uforpliktende forespørsel på fotballreise.

 

Har du andre ønsker, kontakt oss på impact@londontown.no

I pakken inngår:
- 2 døgn i twin/dobbeltrom på President hotell
- Enkel kontinental frokost
- Billett til Community Shield på Wembley 4. august 2019
- Alle skatter, service- og betalingsavgifter

Om billettene:
Fine sitteplasser i Club Wembley seksjonen. Dere har tilgang til området inntil 3 timer før matchen.
Club Wembley seksjonen er nøytral sone og går rundt hele arenaen. Det er ikke tillatt å ha på seg Liverpool/Man City trøyer, tørker osv i lagfarver i denne seksjonen. Vi vet ikke hvor hardt de håndhever dette forbudet. Vi har hørt fra mange at det ikke er noe problem med trøye i klubbfarver, men dette må dere vurdere selv og ta ansvar for eventuelle reaksjoner.

Når det gjelder større grupper så kan vi ikke garantere at hele gruppen får sitte sammen i noen av seksjonene, men vi garanterer at ingen blir sittende alene. Vi kan heller ikke garantere om det blir kort- eller langside.

Merk deg:

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?