Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Liverpool - Everton

Dette er ingen bindende bestilling,
kun en forespørsel om pris...

Kampdato 01-12-2018

Har du andre ønsker, kontakt meg på henry@londontown.no

Fotballtur Liverpool - Everton

Liverpool historie.
Desember 1959 skulle innvarsle begynnelsen på slutten for Liverpools elendighet, da Bill Shankly overtok som manager. I 1961 betalte han en ny klubbrekord på 37.500 pund for Ian St John, som skulle vise seg å bli en viktig spiller i mange år. Mannen som ble kalt "The Saint" scoret 20 mål den første sesongen, noe som hjalp Liverpool med å bli seriemestere på slutten av sesongen 1961-62 og sikret gjenopprykk til førstedivisjon. I klubbens andre sesong tilbake på toppnivå vant de sin sjette tittel, og med den retten til å spille i en europeisk turnering for første gang. Det var dessuten nå Liverpool begynte å spille bare i rødt, da de fjernet det hvite på drakten.
Fotballbilletter Liverpool - Everton på Anfield. Vi tilbyr fotballtur til Liverpool på Anfield med billige billetter og hotell.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i London - 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Londontown.no

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?