Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Liverpool - Burnley

Dette er ingen bindende bestilling,
kun en forespørsel om pris...

Kampdato 09-03-2019

Har du andre ønsker, kontakt meg på henry@londontown.no

Fotballbilletter Liverpool - Burnley

Liverpool historie.
Etter slutten på andre verdenskrig viste Liverpool nok en gang sine ferdigheter, og vant en ny tittel i 1947, samtidig som de gjennomførte et rekordkjøp av angrepsspiller Albert Stubbins fra Newcastle for 12.500 pund. I 1950 fikk laget et nytt nederlag i FA-cupen, da de tapte 2-0 mot Arsenal på Wembley, og verre ting skulle følge fire år senere, da de rykket ned etter 50 år i øverste divisjon
Fotballreiser Liverpool - Burnley. Vi tilbyr fotballreiser til Liverpool på Anfield med fotballbilletter og hotell til meget bra priser.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i London - 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Londontown.no

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?