Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Liverpool - Bournemouth

Dette er ingen bindende bestilling,
kun en forespørsel om pris...

Kampdato 09-02-2019

Har du andre ønsker, kontakt meg på henry@londontown.no

Fotballreiser Liverpool - Bournemouth

Liverpool historie.
På slutten av sesongen 1964-65 vant Liverpool FA-cupen for første gang, med seier over Leeds United. Deretter, med bare 15 spillere i løpet av sesongen 1965-66, tok Shankly tilbake serietittelen som klubben ikke hadde klart å erobre i 1965.
Fotballreiser Liverpool - Bournemouth på Anfield. Vi tilbyr fotballreiser til Liverpool på Anfield med fotballbilletter og hotell til meget bra priser.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i London - 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Londontown.no

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?