Hotell London, fotballreiser England, musical London, London Eye, shopping London Twitter konto Londontown.s Londontown NO Londonguide DK Følg oss på facebook London blogg Send oss en mail Londontown på YouTube Londontown på Google+ Instagram
Londontown.no  

    Hjem > Film innspillingssteder London

 

Bli med oss og opplev film innspillingssteder i London

Harry Potter l Downton Abbey l Games of Thrones l James Bond Tours l Call The Midwifes l Sherlock Holmes

Harry Potter walking trips London

Harry Potter Tour London

London #1 Harry Potter tur i London med minibuss til ulike innspillingssteder - se The Lake Cauldron, Ministry of Magic, Grimmauld Place og plattform 9 3/4.
Denne 3 timers turen inkluderer mange av innspillingsstedene i alle 8 filmene.
Lær hvordan filmene ble laget, om bøkene og finn ut hvor mye du faktisk vet om Harry Potter. Under turen vil vi gå ut av bussen flere steder for å strekke på bena og ta bilder.

Harry Potter Walking Tour of London

Harry Potter Walking Tour of London

Ta en Harry Potter Walking Tour i den magiske verden av trolldom i London by. Lær om Londons rike trollmanns historie, utrolige fakta om bøkene og filmene og se mange av Harry Potter film steder i London, inkludert Magidepartementet og inngangen til Leaky Cauldron.
Turen har kjente Harry Potter filmsteder samt ikoniske landemerker og attraksjoner som St Pauls Cathedral, Millenium Bridge, Tate Modern, Borough og Leadenhall Markets og Monument.

Downton Abbey and Village Tour of Locations

Downton Abbey and Village Tour of Locations.

Dagen starter i London sentrum. Vi setter kurs mot sjarmerende Oxfordshire, landsbyen som har vært omtalt som Downton Village. Her vil du få en guidet omvisning på steder som Downton sykehus, landsbyens pub, det tidligere hjemmet til Matthew Crawley og den lokale kirken. Hør fascinerende anekdoter om hvordan den populære TV-serien ble laget, om de aktørene som er involvert og den fantastiske historien.
Etter å ha utforsket landsbyen, reiser vi til Highclere Castle, slottet hvor Downton Abbey er innspilt.

Game of Thrones Tour of Southern Locations

Game of Thrones Tour of Southern Locations

Bli med på denne dagsturen som besøker kjente steder fra sesong 1 til 6 og inkluderer en eksklusiv mulighet til å møte og ta bilde med Direwolf familien omtalt i showet. Denne turen som utfyller vår Game of Thrones Tour of the North besøker noen av disse flotte landskapene som ligger sør for Belfast.
Første stopp blir Tollymore Forest Park - Irlands eldste furuskog - for å se det stedet der DireWolf valpene ble oppdaget. Denne praktfulle skog i hjertet av den gamle "Kingdom of Mourne ' er mest kjent for det stedet Starks fant sine skrekkulv valper.

James Bond Bus Tour of London

James Bond Bus Tour of London

Tre inn i farlige verden til 007 og andre hemmelige agenter når vi tar deg med på en James Bond Tour of London. Besøker filmsteder og områder knyttet til Ian Fleming og 007, inkludert steder fra de siste to Bond-filmer , Skyfall og Spectre.
På denne James Bond turen, vil du reiser med mini buss og besøke James Bond London film steder og andre steder kjente til James Bond forfatter Ian Fleming, som bodde i London. Se hvor fiksjon blir virkelighet når vi tar deg til faktiske spionsteder forbundet med den virkelige verden spionasje.

James Bond Walking Tour of London

James Bond Walking Tour of London

Finn ut hva som trengs for å bli verdens mest kjente hemmelige agent, når vi tar deg med på en reise for å vise deg steder fra James Bond-filmene.
Som en del av turen, vil du også få lære om sider ved den britiske hemmelige tjenester og oppdag hvor fantasi møter virkeligheten. Besøkene vil omfatte Londons eldste restaurant (som omtalt i SPECTRE ), National Gallery , Whitehall , Mi5 og MI6.
Turen starter på Charing Cross, så vandrer vi gjennom Westminster, til det bankende hjertet av britisk politikk og intriger, fylt med offentlige bygninger og hemmelige bunkere.

Call the Midwife Tour of Locations

Call the Midwife Tour of Locations

Opprinnelig basert på bøkene skrevet av Jennifer Worth. Den prisbelønte TV serien Call the Midwife har tiltrukket seg fans over hele verden siden den første ble sendt i 2012. Mens Nonnatus House scenene er filmet i studio i Surrey, er mange av utescenene filmet på Chatham Dockyard i Kent.
Sett av mer enn 10 millioner seere, og nå i sin femte sesong, har Historic Dockyard Chatham i Kent blitt brukt til å representere de fattige delene av East End i London på 1950 og 1960-tallet.
Når du går rundt i verftet, vil du gjenkjenne gater og bygninger som har blitt brukt for å skildre området rundt Poplar Dock hvor mange minneverdige scener, inkludert Miranda Hart og Jenny Agutter har funnet sted.
En rekke andre steder rundt om i Dockyard har dukket opp i BBC One produksjon samt utallige andre filmer og TV-programmer .

Sherlock Holmes Walking Tour of London

Sherlock Holmes Walking Tour of London

Utforske stedene som er omtalt i bøkene, virkelige områder som inspirerte Arthur Conan Doyle, samt steder omtalt i film- og TV- tilpasninger av detektiv store opplevelser.
Denne Sherlock Holmes turen er et must for ekte fans av Holmes og Watson. Turen starter på det stedet hvor Holmes og Watson første møte og deretter følger områder fra herreklubben til store hoteller omtalt i noen av romaner og noveller, samt det London som inspirerte forfatteren av bøkene.