Hotell London, fotballreiser England, musical London, London Eye, shopping London Twitter konto Londontown.s Londontown NO Londonguide DK Følg oss på facebook London blogg Send oss en mail Londontown på YouTube Londontown på Google+ Instagram
Londontown.no  

Hjem
> Harry Potter

Harry Potter London london

Bli med på innspillingsstedene av Harry Potter i London

Bli med på en Harry Potter busstur i London

London #1 Harry Potter tur i London med minibuss til ulike innspillingssteder - se The Lake Cauldron, Ministry of Magic, Grimmauld Place og plattform 9 3/4.
Denne 3 timers turen inkluderer mange av innspillingsstedene i alle 8 filmene.
Lær hvordan filmene ble laget, om bøkene og finn ut hvor mye du faktisk vet om Harry Potter. Under turen vil vi gå ut av bussen flere steder for å strekke på bena og ta bilder.

Harry Potter gåttur rundt i London

Ta en Harry Potter Walking Tour i den magiske verden av trolldom i London by. Lær om Londons rike trollmanns historie, utrolige fakta om bøkene og filmene og se mange av Harry Potter film steder i London, inkludert Magidepartementet og inngangen til Leaky Cauldron.
Turen har kjente Harry Potter filmsteder samt ikoniske landemerker og attraksjoner.

1

Professor Flitwick 's klasseværelse - Location: Harrow School

Galtvorts lille sjarmerende professor, Filius Flitwick, instruerer sine elever i kunsten Wingardium Leviosa i Harrow Schools eldste klasserom, "Fourth Form Room" som kan dateres tilbake til 1615. Det er et flott sted å starte en tur til Londons Harry Potter steder. Harrow har mange fellestrekk med Galtvort: en sport som trosser logikk (Fives), noen nette uniformer og et direktetog fra Kings Cross, men på en helt dampfri Metropolitan Line. Som Galtvort, har den en opptaksprøve, selv om du ikke trenger å gjøre magi å passere den.

Professor Flitwick 's klasseværelse
2

Platform 9 3/4 - Location: Kings Cross Station

Den praktiske toglinjen vil ta deg direkte til Kings Cross, den travle endestasjonen hvor Harry, Hermine, Ronny og vennene gikk ombord i Galtvorts Express. Selvfølgelig eksisterer egentlig ikke Platform 9 3/4, men det er en bronseplakett som markerer stedet hvor den skulle stå, og en bagasjevogn halvveis gjennom veggen som er et ideell fotomotiv. I en parallell verden, ville Harry og co. ha entret toget rett nede i veien, på stasjonen JK Rowling visualiserte da hun skrev boken ("Jeg har faktisk tenkt på Euston stasjon," sa hun til BBC, "slik at alle som har vært på de virkelige plattformene 9 og 10 i Kings Cross vil innse at det ikke er en stor likhet med den plattformen i boken "). Eksteriøret er også forskjellige - Harry og Ronnys Ford Anglia begynte bilturen i det mye mer naturskjønne St. Pancras. Hvis de hadde entret toget der, ville de ha endt opp i Paris.

Platform 9 3/4
3

Reptile House - Location: London Zoo

Som Withnail, og ja det er Withnail - som i en annen parallell, tilbrakte sine skoledager ved Harrow School - Harry tar en tur til London Zoo. En scene ble filmet i Reptile House, og du vil finne en plakett som markerer stedet. En 20 minutters spasertur over Regents Park vil bringe deg dit. Den burmesiske python (Python molurus bivittatus), som Harry har sin nærkontakt med, ble skutt i et glassmonter som normalt er hjem til en svart mamba (Snakus poisonous holy-shittus). De to er ikke vanskelig å skille fra hverandre: mambaen er mye mer giftig og mindre pratsom.

Reptile House
4

Cafe Attack - Location: Piccadilly Circus/Shaftesbury Ave

Kafeen hvor Harry, Hermine og Ronnys har sin cuppa. Men selv om det ikke eksisterer kan vi anbefale å dra dit - det er kryr av Death Eaters og servicen er forferdelig. Det er en enkel sak å følge i deres Deathly Hallows. Bare ta tuben til Piccadilly Circus, ta utgangen merket "Shaftesbury Avenue" og gå den veien.

Cafe Attack
5

Ministry Of Magic - Location: Great Scotland Yard, Scotland Place

Som Rufus Scrimgeour (Bill Nighy) ved begynnelsen av The Deathly Hallows, er det mord, forsvinninger og raids, så det er passende at Ministry of Magic's utescener ble filmet på Great Scotland Yard hvor alt er gjort på en dag. Det er en grei tur over til West End, hvis din flyvende bil er på service, og følger i fotsporene til Arthur Wiltersen, og ta undergrunnen til skinnende Westminster undergrunnsstasjon. Derfra er det kort tur langs Whitehall til Scotland Place. Dessverre vil du ikke finne den røde telefonboksen hvor Harry og Mr Weasley bruke til å gå inn i Ministry in The Order Of The Phoenix, men som du vil oppdage i The Deathly Hallows, det er en ny rute inn uansett.

Ministry Of Magic
6

Gringotts Wizarding Bank - Location: Australia House, Strand

Det er til hjemmet til Londons overholde Aussie, den australske Høykommissæren, snarere enn Diagon Alley, at vi fortsetter til Gringotts Bank. Interiørbildene av banken ble filmet på dette hjørnet av Strand. Vi vil gjerne si at du finner nisser i fleng her, men alle forsøk på å utveksle innholdet i lommeboken for trollmannsverdenen vil trolig bli møtt med høflige anmodninger om å "rack-off". Du kan imidlertid be om visum for å besøke Australia. Utstillingsrommet, som brukes for Harrys personlige banktjenester, er stengt for publikum, men bygningen er vel verdt et besøk uansett. Den ble bygget under første verdenskrig med marmor fraktet hele veien fra Australia.

Gringotts Wizarding Bank
7

Millennium Bridge - Location: St. Pauls

Det tok veldig lang tid å stoppe Millennium gangbruas gyngingen, og hva annet gjør Death Eaters enn å banke den ned. Heldigvis, står den der fortsatt, og du kan gå på tvers av det uten (mye) frykt for en vassen død a la Half-Blood Prince. Fra brua kan du bare så vidt se de gotiske spirene på Houses of Parliament, som Harry og hans medlemmer av Humlesnurr-legionen suse over på kosteskaft i The Order Of The Phoenix. Lambeth Bridge, over hvor Knight Bus klemmer på The Prisoner Of Azkaban, er bare en sving i elven borte, oppstrøms.

Millennium Bridge
8

Diagon Alley - Location: Borough Market

Den hårreisende Knight bussturen ender opp ved den hemmelige inngangen til Diagon Alley, bedre kjent som gastro-paradiset Borough Market, og det perfekte stedet for lunsj på torsdager, fredager og lørdager. Du vil mest sannsynlig heller plukke opp en kaffelatte enn en skummende seidel av butterbeer, men et gresskar pasta er ikke utelukket. Harrys Knight Bus skriker om å stanse her, ved Palmers Green, Lambeth og den ubeleilig parkert bil, for å slippe ham av på The Leaky Cauldron. Sammen med Leadenhall Market, Great Newport St og Smithfields (som er, forvirrende nok, ikke engang litt tett sammen), er Borough en av de labyrintiske surrogater for Diagon Alley, selv om det mest magiske ting du kan kjøpe her er et stykke Roquefortost.

Diagon Alley
9

The Leaky Cauldron, Diagon Alley - Location: Leadenhall Market

Rett over London Bridge finner du Leadenhall Market, en utsmykket viktoriansk Emporium med alle slags frukt, grønnsaker og kjøtt. Dette er det andre hjemmet for Diagon Alley, som utvendig vises i De vises stein. Gygrid og Harry entrer inn i en fantastiske gjennomfartsåre via Glass House Optikere, som du kan fortsatt finne på 42 Bull 's Head Passage. Du kan også kjøpe et kosteskaft i Leadenhall, selv om det sannsynligvis ikke vil være en Nimbus 2000. Fra Leadenhall, vil Potter dra opp til Lincolns Inn Fields å finne hjem til Sirius Black, 12 Grimauld Place.

Vil du se hvordan Harry Potter filemen ble laget?

The Leaky Cauldron, Diagon Alley