Hotell London, fotballreiser England, musical London, London Eye, shopping London Twitter konto Londontown.s Londontown NO Londonguide DK Følg oss på facebook London blogg Send oss en mail Londontown på YouTube Londontown på Google+ Instagram

Londontown.no
 
 

Hjem > Å gjøre i London

Hva kan vi gjøre i London? Det finnes utrolig mange aktiviteter.

Det finnes så utrolig mye å gjøre i LondonHarry Potter Studio London

Det mange spør meg om er:
Hva skal vi gjøre i London, hva bør vi få med oss av severdigheter og interresante ting?
Det er alltid vanskelig å svare avhengig av om man har vært der før og fått med seg de severdigheter som man bare må se. Vi skal her prøve å gi deg tips om musicals i West End, severdigheter du bør få med deg, Premier League kamper du bør se.
Vi vil hjelpe deg til en velykket weekend i London!

London severdigheter du må få med deg:

Enkelte attraksjoner er jo et "must" når man besøker London. Bestiller du billetter til severdigheter før du reiser, slipper du å bruke din dyrebare tid i billettkø:
Her er vår TOPP 10 liste:

Flere severdigheter finner du her

Spennende videor med severdigheter i London:
1. London tips og severgheter
2. Sightseeing i en rød dobbeltdekker
3. Gratis aktiviteter i London
4. En guide til London
5. Topp 10 severdigheter i London
6. Oversikt over severdigheter i London

London musikaler du må få med deg:

Her er vår TOPP 10 liste:

Flere musicals finner du her

London shopping:

Shopping på Oxford Street. Dette er gaten de fleste havner i på sin shoppingtur i London. Her finner du over 300 ulike butikker.
Her går du ofte i kø, men her finner du også alt!

Shopping i Bond Street. Her kan du hente mange gode ideer. Du finner flotte designbutikker av første klasse, og utstillingsvinduene er utrolig inspirerende.
Her finner du alt – Gucci eller Dolce & Gabbana eller for den saks skyld Tiffany.
Her finner du flere shoppingtips

Du finner masse tips til din Londontur i vår YouTube kanal

Kjente filminnspillingssteder i London:

London London har vært location for noen av tidenes mest kjente filmer og TV-serier.
Følg i forsporene til Harry Potter, Downton Abbey, Call the Midwifes, Game of Thrones, James Bond og Sherlock Holmes. Her vil du få unike opplevelser med dyktige guider.

Fotballreiser og billetter:

Å reise til London på fotballkamp er for de fleste av oss en stor opplevelse. Å sitte på tribunen og oppleve stemningen sammen med 70.000 fans er en ubeskrivelig opplevelse.
London har flere lag i Premier League: Arsenal, Chelsea, Crystal Palace, Tottenham, West Ham og Queens Park Rangers

Hvorfor reise med londontown?

Londontown har formidlet reiser til London for reisesugne normenn i over tjue år. Hos oss finner du billetter til bra priser og får mye mer ut av reisen. Det er enkelt å bestille reiser hos Londontown.no. Uansett om du vil se konserter eller fotball, eller bare nyte det verdensmetropolen London har å tilby, vi har billettene du trenger.

Vi er unik fordi vi tilbyr deg billige og KUN offisielle billetter. Du bestiller enkelt dine billetter hjemme i sofakroken og vet at du har alt på stell når du ankommer London. Da kan du bare konsentrere deg om å kose deg

Attraksjoner du ikke finner i guidebøkene:

Vi har i årenes løp funnet attraksjoner, restauranter og andre ting du ikke alltid finner i guidbøkene og somvi gjerne vil dele med deg.

Highgate Cementery
Highgate gravlund (engelsk: Highgate Cemetery) er en gravlund i Highgate i nordre London. Gravlunden ble anlagt på begynnelsen av 1800-tallet etter en beslutning i parlamentet. Den vestre siden av Highgate gravlund ble tatt i bruk i 1839.
I 1854 kom i tillegg en østlig del (the East Cemetery). På slutten av 1800-tallet ble den ansett som Londons vakreste gravplass.
Den vestre eldre delen inneholder mange viktorianske monumenter. Gravlunden var i ferd med å forfalle og vestsiden ble stengt i 1975. En støtteforening – Friends of Highgate Cemetery – ble dannet og denne har idag ansvar for stell og vedlikehold.
Gjennom ideelt arbeid og sponsorfinansiering har alle større bygninger, gravstener og monumenter blitt restaurert.
Denne delen, som idag på mange steder nærmest er gjengrodd, kan nå for tiden bare besøkes i guidede selskap og den brukes ofte i skrekkfilmer som skal utspilles på gamle kirkegårder.
Den nyere, østre delen, kan besøkes helt fritt.
Den mest berømte som ligger begravet her er Karl Marx.
Hans grav har gjennom årene blitt vandalisert flere ganger, blant annet har rødmaling blitt helt over gravstenen hans.
Blant øvrige kjente personer som har sin siste hvile her kan nevnes forfatteren George Eliot og poeten Christina Rossetti. Highgate gravlund står i dag oppført på arvslisten English Heritage.
http://highgatecemetery.org/

Min favorittkafe i London
Det er vel ingen hemmelighet at jeg er en hund etter kaker, jo bløtere jo bedre. Som avholdsmann så fokuserer jeg mer på kaffe og kaker enn pubber, selv om jeg ofte spiser middag på pub.
Min favorittkafe i London
Det er både billig og meget bra kvalitet på maten Jeg har travet ganske mye rundt og testet kafeer, og funnet min favoritt midt i gryta i London. Cafe Concerto i 79-81 Regent Street, ett par minutters gange fra Picadilly Circus. Må bare prøves og oppleves!!

Indiske restauranter i London
ikhet med kaker, er jeg også en hund etter indisk mat. Har også prøvd ut endel restauranter i London, og funnet min favoritt.
Malabar Junction i 107 Great Russelll Street, Bloomsbury.
Dette er rett ved siden av St Giles hotell, og bare 15 minutters gange fra President og Royal National hotell.
Kan også anbefale den Indiske restauranten på Royal National hotell. Her serverer de indisk buffet, så spis så mye du vil for en meget billig penge.
Indiske restauranter i London

Emirates Air Line – Ny Tube-linje i London
London har fått en helt ny og uvanlig metro-linje. I motsetning til de andre linjene på tuben går Emirates Air Line absolutt ikke under bakken, den flyr derimot høyt over bakken. Nå vil jeg vel kalle det mer en gondolbane enn en tbane, men Emirates Air Line er faktisk en del av kollektivtransporten i London og er avmerket som en egen linje på tbane-kartet. Men, som sagt dette er en gondolbane som går høyt over bakken mellom North Greenwich, O2 Arena og Royal Victoria Docks, like ved London City Airport.

Londons hyggeligste pub er norsk!
Vossingen Egil Johansen eier og driver puben The Kenton, som Time Out Magazine denne uken kåret til Londons mest populære pub. – Den som påstår at Hackney har mistet sin sjel, har åpenbart ikke drukket en pint på The Kenton,skriver utelivsmagasinet Time Out London om norskeide The Kenton, som stakk av med årets pris for høyest elskede – «best loved» – pub i millionbyen. The Kenton ble også kåret til beste pub i bydelen Hackney.
Adresse: 38 Kenton Rd, London E9 7AB

Verdens beste bar finner du i London
Artesian Bar på The Langham Hotell er nok en gang kåret til verdens beste bar for 7. gang. Skal du på storbyhelg til London, vil vi absoutt anbefale en tur innom her. Om ikke for en drink, så ihvertfall for å titte.
Du finner som sagt baren på Langham hotell i C Portland Pl, London W1B 1JA.
Dette er bare en kort gåtur fra Oxford Circus T-banestasjon

Sky Garden. Utrolig utsikt over London. Gratis inngang.
En, for min del, nyoppdaget attraksjon i London er Sky Garden. Mange begir seg til The Shard for å få en utsikt over byen, og betaler ca 300 kroner for en tur til toppen her. Hvorfor ikke heller da bruke The Sky Garden? Sky garden er gratis, og tar deg 37 etasjer opp på en innglasset botanisk hage med glass på alle kanter og en utrolig utsikt. Den berømte glasskuppelen over 20 Fenchurch Street er tre etasjer av utsøkt anlagte offentlige hager og Londons mest eksklusive sosiale rom, inkludert observasjon dekk og en utendørs terrasse. Inngangen er gratis, men du må booke tid for besøk på forhånd på http://skygarden.london/plan-your-visit

Flere interessepunkter i London

Flere gode tips finner du i vår London blog


KJØP FØR DU REISER MED
100% TRYGGHET


Kjøper du alle dine billetter til severdigheter, fotballkamper, musicals osv. hos oss, kan du være trygg og kose deg på turen.

FOTBALLREISER

Med fotballreiser fra oss er du sikret billetter fra Official Agent, og risikerer ikke å bli stoppet i billettluken med falske billetter.

MUSICAL I LONDON

Alle våre musicalbilletter kommer fra Encore ticket i London, som er en godkjent leverandør.
Dette garanterer deg den beste prisen.

 

AFTERNOON TEA

AFTERNOON TEA

 

VISITOR OYSTER CARD
FOR TRANSPORT MED UNDERGRUNN OG BUSS


VISITOR OYSTER CARD FOR TRANSPORT MED UNDERGRUNN OG BUSS

 

TRAVELCARD FOR UNDERGRUNN OG BUSS - DATOBESTEMT

TRAVELCARD FOR UNDERGRUNN OG BUSS - DATOBESTEMT


GATWICK EXPRESS. RASKESTE VEIEN FRA GATWICK FLYPLASS TIL SENTRALE LONDON

GATWICK EXPRESS. RASKESTE VEIEN FRA GATWICK FLYPLASS TIL SENTRALE LONDON


DAGSTUR MED BUSS TIL HARRY POTTER MUSEUM

DAGSTUR MED BUSS TIL HARRY POTTER MUSEUM

 

THE VIEW FROM THE SHARD

THE VIEW FROM THE SHARD

<