Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Se kampen Crystal Palace - Sheffield Utd

Send en helt uforpliktende forespørsel på fotballreise.

 

Har du andre ønsker, kontakt oss på impact@londontown.no

Pakkereise Crystal Palace - Sheffield Utd

Crystal Palace historie.
Crystal Palace vant tredjedivisjon i 1921 og flyttet tre år senere til Selhurst park. På slutten av lagets første sesong på denne hjemmebanen rykket de ned til tredjedivisjon South. De holdt seg i den divisjonen til begynnelsen av sesongen 1958-59. da de ble med i den nye fjerdedivisjonen, med George Smith som manager. Pakkereise Crystal Palace - Sheffield Utd på Selhurst Park i London. Bli med oss på fotballtur til Crystal Palace, til markedets beste priser.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i London - 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Londontown.no

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?