Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Chelsea - Swansea

Dette er ingen bindende bestilling,
kun en forespørsel om pris...

Kampdato 29-11-2017

Har du andre ønsker, kontakt meg på henry@londontown.no

Billetter til Chelsea - Swansea kamp

Chelsea historie.
Chelsea prøvde i sin tid om å bli med i Souther League, men ble avvist. I stedet gikk de rett til andredivisjon i Football League. De klarte å rykke opp til førstedivisjon det første året klubben eksisterte, men de spratt opp og ned mellom de to divisjonene gjennom en rekke sesonger. Deres beste plassering i denne første tiden var tredjeplass i øverste divisjon i 1920.
Billetter til Chelsea - Swansea kamp på Stamford Bridge i London. Bli med oss på våre pakkereiser til Chelsea med billett og hotell til markedets beste pris.

Hos oss er dette i første omgang bare en forespørsel, ingen bindende bestilling. Vår priser er nettopriser - ingen betalingsavgifter. Alle priser er fra.. og inkluderer billetter og hotell.

100% billett garanti - Autorisert leverandør - Eget personale i London - 24 timers kundeservice. Kjøp trygt hos Londontown.no

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Pass opp for falske- og svartebørsbilletter.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?