Telefon: 900 19 054 / +44 20 72 40 39 83
Londontown Norway

Se kampen Chelsea - Manchester City, FA Community Shield

Send en helt uforpliktende forespørsel på fotballreise.

 

Har du andre ønsker, kontakt oss på impact@londontown.no

Chelsea - Manchester City Community Shield 2018

Pakkepris kr 2470,- pr person

I denne pakken inngår:
- 2 døgn i twin/dobbeltrom på President hotell
- Kontinental frokost
- Billetter til Community Shield 5. august 2018
- Leveranse av billetter til hotellet
- Alle skatter, service- og betalingsavgifter

Om billettene: Sitteplass i Club Level seksjonen på kortsiden. I denne seksjonen er det tilgang til barer & restauranter.

Club Wembley er en nøytral seksjon som går rundet hele arenaen. Vi kan ikke garantere på hvilken side og med hvilke supportere dere får sitteplass. Det er ikke tillatt å ha på seg supporterutstyr i nøytral sone. Vi har imidlertid opplevd at man har brukt supporterutstyr uten at dette har ført til noen reaksjoner, men dette gjøres på egen risiko. Vi kan ikke garantere at hele reisefølge får sitte sammen, men vi garanterer at ingen vil bli sittende alene.

Vi har vært i kontakt med flere kunder som har oppled å få falske billetter til fotballkamper i England. Vi er Official Agent for alle lagene, og får alle våre billetter direkte fra klubbene. Kjøper du «Black Market» billetter (som gjerne er billigere enn de vi kan levere) kan det være billett med en annen person sitt navn på. Du kan risikere å bli avkrevet legitimasjon ved inngangen. Står ikke ditt navn på billetten, vil du bli avvist og får ikke komme inn. Vi har også erfart at klubbene har egne folk inne på de ulike arenaer som går rundt og sjekker billetter og ID-papirer under matchene.
Tar du sjansen på dette?